vrijdag 3 oktober 2014

Het monument is geplaatst

Vandaag is de steen op Nick zijn graf geplaatst. Hij is prachtig! Ik was gewoon een Beetje ontroerd toen ik hem zag. We hebben een goede keus gemaakt. Mijn zus, mijn dochter en mijn ouders zijn ook nog komen kijken, zij waren er ook helemaal weg van. Mijn man heeft mooie stapstenen er naast geplaatst die ik zwart had geverfd en witte kiezels ertussen. Echt heel mooi. Nick zou het ook heel mooi hebben gevonden, dat weet ik zeker!
 





5 opmerkingen:

  1. Judith, wat een schrik, ik lees nu net je blogbericht over je zoon. Veel te jong... Wat fijn dat hij het zo dapper heeft gedragen... het moet een enorm gemis zijn voor jullie. Het monument is prachtig!
    Heel veel sterkte.

    Liefs, Miriam
    't Bezige Bijtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woorden zijn er niet. Heel veel sterkte, dit mag zo'n mooi jong mens niet overkomen. Een prachtige plek heeft hij gekregen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Judith,
    Ik vroeg me af hoe het nu met je gaat. Ik wens je alle goeds toe.. je hebt zoveel meegemaakt.
    Lieve groet,
    Miriam
    www.tbezigebijtje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Judith jaren geleden volgde ik je blog over je huisje en vertelde je dat je zoon Nick ernstig ziek was en heb ik hier mee gevolgd. Ik woonde toen in Zeeland en daarna zijn we naar Indonesiƫ verhuisd en vanuit Indonesiƫ in Spijkenisse terecht gekomen. Vandaag ging met een vriendin mee naar de begraafplaats hier naar het graf van haar zoon en heel toevallig zag ik Nick zijn graf... Ik herkende het meteen. Je hebt er misschien niks aan maar ik vond het toch bijzonder en wilde het me je delen. Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen